Witajcie. Mam przyjemność zaprosić Was na obozy żeglarskie w Przełazach. Obóz organizowany jest w dwóch terminach. Więcej informacji dla zainteresowanych pod adresem:
http://www.nazagle.pl/k41 lub http://www.pipson.org
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na szlaku.
Mikołaj B.
Patent: Kapitan
Instruktor: IŻ
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 20:49
Witam.
Obejrzałem waszą ofertę na stronie www.nazagle.pl Interesuje mnie wasza flotylla na jakiej będziecie prowadzić szkolenie?
Czy żaglówki ze zdjęcia pt.: "Konstrukcja własna KWŻ-ta" też będą na waszym obozie?
Patent: Sternik
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 20:53
PIPSON napisał/a:
Jakby ktoś sie nie dostał z braku miejsc na inny obóz to serdecznie zapraszamy
spokojnie miejsc na obozie żeglarskim ZHP Zielona Góra nad jeziorem Niesłysz tyle, że w Niesulicach wystarczy dla wszystkich chętnych,a jest jeszcze możliwość spędzenia wakacji żeglarskich w ośrodku "AGAWA" w Przełazach - zakwaterowanie w pokojach hotelowych organizowane przez "Topenanta" Sport i Rekreacja szczegóły www.zagle.zbaszynek.pl
Patent: Sternik Morski
Zaproszone osoby: 24
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 01:20
sailhorse napisał/a:
Witam.
Obejrzałem waszą ofertę na stronie www.nazagle.pl Interesuje mnie wasza flotylla na jakiej będziecie prowadzić szkolenie?
Czy żaglówki ze zdjęcia pt.: "Konstrukcja własna KWŻ-ta" też będą na waszym obozie?
Witam.
Szkolenie żeglarskie prowadzone będzie na jachtach typu: Optymist, Omega, Orion, DZ.
Jacht PIPSON czyli "Konstrukcja własna KWŻ-ta" również będzie na obozie.
Pozdrawiam serdecznie.
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 15:24
magda m. napisał/a:
Witajcie,
Na I i II turnus zostały ostatnie wolne miejsca na obóz żeglarski ZHP Zielona Góra, więc niezdecydowanych proszę o dokonywanie rezerwacji. Informacje o obozie:
mój wpis odnosił sie do tej informacji , bo szkoda by było gdyby ktoś nie mógł pojechać nad jezioro Niesłysz na obóz żeglarski
_________________ PIPSON
OBOZY SZKOLENIA SPłYWY I REJSY www.pipson.org
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 13:16
No właśnie.
Zdjęcia znalazłem jedynie na serwisie NaZagle. Są tam zdjęcia optymistów, DZ-ty i konstrukcji własnej KWŻ-ta. Wiem że żaglówka o nazwie PIPSON będzie na obozie, a co z resztą flotylii. Przydałyby się jakieś zdjęcia innych łódek, bo może okazać sie, że to są jakieś rospadające się zaglówki. Czy reszta żaglówek z profilu NaZagle to tez jest wasza flotylla?
Wysłany: Pon Cze 16, 2008 18:54
Witam, zapraszam jutro (17.06) wszystkich zainteresowanych obozem na spotkanie z kadrą obozową. Wystawiamy się o godzinie 11 pod ratuszem. Będzie również WOPR, Policja oraz inne organizacje. Co do zdjęć to jak tylko będzie chwilka zostaną umieszczone na forum lub wysłane zainteresowanym. Pozdrawiam
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 01:57
Nie wiem na jakie pytanie... Wszystkie informacje znajdują się na stronie www.pipson.org A co do zdjęć to jutro pojadę i je zrobię a następnie umieszczę na forum lub prześle na maila. Pozdrawiam serdecznie,
Mikołaj
Patent: nie posiadam
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 19:00
Mikołaj napisał/a:
Co do zdjęć to jak tylko będzie chwilka zostaną umieszczone na forum lub wysłane zainteresowanym. Pozdrawiam
Czy ja dobrze rozumiem, że zdjęcia jachtów na których będzie szkolenie zostaną dopiero umieszczone W takim razie czy te, które pokazujesz na stronie www.nazagle.pl są z Waszego obozu - czyli zrobione na Waszym obozie czy nie
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 21:25
Dla tych którzy mają jeszcze jakieś wątpliwości piszę po raz ostatni... Z jachtów przedstawionych na stronie http://www.nazagle.pl/kur...PRZELAZACH-n41/ będą Optymisty, oraz jacht PIPSON. Reszta jachtów, która będzie na obozie jest wymieniona na stronie www.pipson.org (wystarczy kliknąć)
Mikołaj napisał/a:
Co do zdjęć to jak tylko będzie chwilka zostaną umieszczone na forum lub wysłane zainteresowanym. Pozdrawiam
Board napisał/a:
Czy ja dobrze rozumiem, że zdjęcia jachtów na których będzie szkolenie zostaną dopiero umieszczone
Na forum nie ma jeszcze zdjęć....forum to nie to samo co serwis www.NaZagle.pl
Board napisał/a:
W takim razie czy te, które pokazujesz na stronie www.nazagle.pl są z Waszego obozu - czyli zrobione na Waszym obozie czy nie
Na obozie nie zajmujemy się fizycznym aspektem budowy jachtów, wykładamy jedynie część teoretyczną dotyczącą budowy jachtów.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie wnikliwe osoby zarejestrowane na forum.
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 02:55
Mikołaj napisał/a:
Dla tych którzy mają jeszcze jakieś wątpliwości piszę po raz ostatni... Z jachtów przedstawionych na stronie http://www.nazagle.pl/kur...PRZELAZACH-n41/ będą Optymisty, oraz jacht PIPSON. Reszta jachtów, która będzie na obozie jest wymieniona na stronie www.pipson.org (wystarczy kliknąć)
Więc dlaczego jacht o nazwie ALKA został umieszczony na zdjęciu. To przecież może zmylić klienta. Moim zdaniem jacht o nazwie Pipson powinien być wycięty i widoczny jedynie on na zdjęciu. A macie zgodę właściciela ALKI na opublikowanie zdjęcia jego łódki w internecie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zakaz kopiowania materiałów i powielania treści w innych miejscach.
Komentarze i treści napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Forum Żeglarskie Bezan i jego właściciele oraz administracja forum nie ponoszą odpowiedzialności za treść postów.