Dziękuję za zauważenie usterki na forum
Właśnie zmieniłem parę rzeczy i jak rzeczywiście wcześniej też nic nie mogłem ściągnąć tak teraz wydaje się już być wszystko w porządku.
Szanty jeżeli są ogólnodostępne czyli do umieszczenia legalnie może uploadować admin lub wyznaczona osoba. Na razie może tylko administrator. Jeżeli ma ktoś coś co można dodać proszę napisać.
Nie jako autor ale jako wykonawca popełniłem kilka szant, i z chęcią podzielę się moją "twórczością" mogę je przesłać emalią tylko gdzie ?
Zaznaczam, że bardzo lubie śpiewać choć nie bardzo umiem
Pozdrawiam.
_________________ BO TWARDYM TRZA BYĆ NIE MNIENTKIM
Patent: nie posiadam
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 08:59
Ja mam taką uwagę początkującego laika - trochę ciężko się tu odnaleźć na początek. Jak będziecie coś przerabiać, to można trochę uczytelnić stronę główną.
Może to wina mojego nieogarnięcia, ale pomyślcie...
Pozdrawiam
Patent: nie posiadam
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 11:14
Czolem,
propozycje z zakresu podniesienia uzytecznosci serwisu (dzialu download):
1. Jezeli potrzebne sa punkty do sciagniecia okreslonego kawalka - warto napisac ile tych punktow (przy samym utworze)
2. Przy punktach Link do FAQ pt. "Jak zdobyć punkty?" i nowa sekcja w FAQ: "Punkty niezbędne do pobrania" i tu opis krok po kroku:
- musisz byc zarejestrowanym i zalogowanym uzytkownikiem,
- musisz napisac co najmniej XX postow. Kazdy post to X punktow, etc.
Bedzie jasniej No chyba, ze nie do konca odczytalem intencje jak to dziala. W takim razie tym bardziej wypadaloby to prosciej opisac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zakaz kopiowania materiałów i powielania treści w innych miejscach.
Komentarze i treści napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Forum Żeglarskie Bezan i jego właściciele oraz administracja forum nie ponoszą odpowiedzialności za treść postów.