chcialbym pomoc w promocji forum
nie wiem jak:) ...
mam doswiadczenie w branzy reklamowej/prasa
IT/domeny/serwery
jezykowej/tlumaczenia- hiszpanski/angielski
mam czas 2 godz dziennie
duzo plywam na morzu w tym roku- rozne kierunki swiata
Reklamuj Forum na innych stronach (np. link w stopce, bezpośredni banner lub link na stronie)
Jak wchodzisz na Forum najpierw kliknij bannerek Toplisty na samym dole strony - zawsze jakiś odwiedzający więcej jak strona będzie wysoko
Zaproponuj co możemy zrobić na Forum, żeby je ulepszyć
Potrzebujemy także jakiś estetycznych bannerków dla Forum. Obecne są stare a jeżeli ktoś się zna na grafice na pewno uda mu się zrobić coś o wiele lepszego
Istnieje coś takiego jak Presell Page, lub inaczej zwane strony z artykułami tematycznymi. Jeżeli ktoś ma wenę może napisać jakieś teksty ok 1000 znaków z linkami do Forum w jego treści i umieścić taki artykuł na stronie, na której jeszcze odnośników do nas nie ma. Ich spis znajdziesz: TUTAJ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zakaz kopiowania materiałów i powielania treści w innych miejscach.
Komentarze i treści napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Forum Żeglarskie Bezan i jego właściciele oraz administracja forum nie ponoszą odpowiedzialności za treść postów.