Patent: Żeglarz
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 17:56 Budowa Jachtu i prace przy budowie
Jeżeli ktoś z was buduje łódż z drewna i napotkał jakiś problem z którym sam nie moze sobie poradzić to z chęcią mu pomogę.
pozdr. Johnny
[ Komentarz dodany przez: Bezan: Pon Mar 05, 2007 21:00 ] To jest jakieś ogłoszenie czy ktoś prosił o pomoc bo nie bardzo rozumiem po co ten temat powstał??
Patent: Żeglarz
Wysłany: Pon Mar 05, 2007 19:32 Budowa Jachtu i prace przy budowie
nie ma problemu już odpowiadam
no to tak jeżeli budujesz łódz drewnianą no to co musisz mieć za narzędzia jakie materiały jak sięprzygotować jakie techniki łaczenia np. sklejki
i np jak ktoś robi remont to podpowiem na co zwrócić uwagę.
[ Dodano: Pon Mar 05, 2007 19:34 ]
no jeszcze jeżeli jest to osoba z mojego regionu to mogęwpaść I pokazać mu palcem i pomóc fizycznie
Patent: nie posiadam
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 15:33 Prąd
Witam - mam pytanie troche z innej beczki - http://allegro.pl/item182...wa_wiatrak.html - czy taki wiatrak starczy mi aby naładować akumulator i potem poświecić troche na pokładzie?
Witam
Ostatnio zakupilem plany lodeczki i550sportboat i planuje budowe www.i550sportboat.com
Narazie zabieram sie za to jak pies do jerza, ale jestem dobrej mysli. Gut ze forum sie znalazlo to pytania beda sie pewnie sypac jak juz budowa sie zacznie. Narazie to mam ksiazke o budowie drewnianuych lodek czyli idzie do przodu . 3mam kciuki za plan
oby sie udalo
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zakaz kopiowania materiałów i powielania treści w innych miejscach.
Komentarze i treści napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Forum Żeglarskie Bezan i jego właściciele oraz administracja forum nie ponoszą odpowiedzialności za treść postów.