Witam !
W sierpniu tego roku zwodowałem TES-a678 i do zimy nie malowałem dna absolutnie niczym. Tuż po wyjęciu na zimę umyłem całe dno do białego laminatu i w kwietniu chciałbym pomalować dno antyosmozą i antyfoulingiem. Chciałbym abyście szanowni koledzy podpowiedzieli mi jaką kupić antyosmozę i ewentualnie gdzie to można kupić. Może ktoś mógłby podzielić się doświadczeniami jak tym malować ?
Zdecydowanie polecam materiały firm renomowanych, z doświadczeniem i serwisem technicznym np. wspomnią tu już firmę International. Odradzam Olivę jako produkt co prawda zdecydowanie tańszy ale niestabilny, niezbyt trwały. Polecam odwiedzić stronę http://www.yachtpaint.com...and_default.asp tu znajdziesz wszelkie informacje niezbędne do wyrobienia sobie opinii oraz do nabycia umiejętności konserwowania jachtu. (dobór farby,papieru,sposób konserwacji,rodzaje podloża itp. )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zakaz kopiowania materiałów i powielania treści w innych miejscach.
Komentarze i treści napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Forum Żeglarskie Bezan i jego właściciele oraz administracja forum nie ponoszą odpowiedzialności za treść postów.