Dzisiaj tj. 10.03.2007 został zmieniony wygląd forum.
Mile widziane były by Wasze uwagi na jego temat. Czy lepszy od starego czy gorszy.
Bardzo możliwe, że w jakiś miejscach przez nowy wygląd będą jakieś błędy, więc jeżeli ktoś coś zauważy proszę pisać
Mam nadzieję, że mimo wszystko nowy wygląd Wam się spodoba
Patent: nie posiadam
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 11:43
czolem,
starego nie widzialem, nowe jest ok pod wzgledem wizualnym. Kilka uwag wzgledem uzytecznosci:
1. Skroty na gornym pasku (pod glowką): proponuje dorzucic Download - jakos tak intuicyjnue tam sie szuka
2. Skroty na gorynym pasku: "Nie masz wiadomości" - deko mylące. Nie mam nowych wiadomości, to fakt, ale jakies tam mam Wiem, ze zbyt dlugi opis linku jest klopotliwy, wiec mozna to okreslic: "Nowych wiadomości: 0"
3. Porady czysto wizualne:
- wyrownanie linkow w pasku na gorze. proponuje FAQ wyrownac do lewej krawedzi (bezposrednio do lewej krawedzi kreski i grafiki naglowkowej) a "wyloguj [nick]" do prawej krawędzi
- wysokość grafiki naglowkowej - proponuje zmniejszenie do maks 100px
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Zakaz kopiowania materiałów i powielania treści w innych miejscach.
Komentarze i treści napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Forum Żeglarskie Bezan i jego właściciele oraz administracja forum nie ponoszą odpowiedzialności za treść postów.