MPDM
Autor
Wiadomość
adrian_woz
Umie sztag
Patent: Kapitan
Instruktor: MIŻ
Wysłany: Pon Mar 12, 2007 23:08 MPDM
Widział ktoś kiedyś w Gdyni Błyskawicę? Jeśli tak to czy ktoś wie co mogą oznaczać wiszące na niej dwie czarne kule, jedna nad drugą?
Czy to swiadczy o niekompetencji wieszajacych, czy może to jakaś wewnętrzna wojskowa tradycja
paw19
Majtek pokładowy
Patent: Sternik Morski
Instruktor: IŻ
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 13:46 Re: MPDM
Błyskawica to muzeum i mogą na niej wisieć różne gadżety:)
kasiek52
Umie sztag
Patent: Żeglarz
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 19:48
jedyne co mi przychodzi na myśl to znak, że statek nie odpowiada za swoje ruchy, ale chyba nijak się to ma do Błyskawicy
paw19
Majtek pokładowy
Patent: Sternik Morski
Instruktor: IŻ
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 21:28
kasiek52 napisał/a: jedyne co mi przychodzi na myśl to znak, że statek nie odpowiada za swoje ruchy, ale chyba nijak się to ma do Błyskawicy
Nie mam książki pod ręką, ale przypadkiem to nie jest oznaczenie staku na mieliźnie?
whitewhale
Wie jak żeglować
Patent: Kapitan
Wysłany: Sob Cze 14, 2008 08:35 Błyskawica
kasiek52 napisał/a: jedyne co mi przychodzi na myśl to znak, że statek nie odpowiada za swoje ruchy, ale chyba nijak się to ma do Błyskawicy
A uważasz, że odpowiada?
_________________ Stopy wody pod kilem...
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumNie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
Zakaz kopiowania materiałów i powielania treści w innych miejscach.
Komentarze i treści napisane przez użytkowników tego forum są ich prywatnymi opiniami.
Forum Żeglarskie Bezan i jego właściciele oraz administracja forum nie ponoszą odpowiedzialności za treść postów.